kennen wij elkaar

over de voorstelling

Vele buurtbewoners namen deel aan de buurthappening ‘Kennen Wij Elkaar’ in Club De Nieuwe School aan de Rustenburgerstraat (IVKO-school).

Een avontuurlijke tocht leidde de bezoekers langs verschillende locaties in de school waar steeds een andere uitdaging wachtte en waarbij voor de entree tot de nachtclub een ‘wasstraat’ vol theatrale kleding, schmink en attributen uitnodigde tot verkleden. Van gedaante veranderd werd de bezoeker van Club De Nieuwe School naar de theaterzaal geleid waar een groot muzikaal feest, af en toe onderbroken door scenes op de dansvloer, volgde.

Deze happening was het swingende resultaat van de samenwerking tussen leerlingen van de IVKO-school en een aantal 60+ buurtgenoten die onder regie van Joanne Swaan ontmoetingen met onbekenden theatraal hebben uitgewerkt.

Met dank aan

Buurtvoorstelling Kennen Wij Elkaar is in samenwerking met de IVKO-school tot stand gekomen en mede mogelijk gemaakt door de ZuiderMRKT, Gemeente Amsterdam Stadsdeel Zuid, RCOAK en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

menu